Cursussen

 • 5.00 out of 5

  Gratis cursus ontstoren op vakantie

  In deze korte cursus leer je wat je moet doen als je op vakantie bent en het blijkt dat je niet kan slapen vanwege vermoedelijke straling. Dit is een EHBS (Eerste Hulp Bij Straling). Voor wanneer je niets bij je hebt om te meten, of als je niet kan meten. Je leert hoe je tijdelijk op een primitieve manier kan ontstoren zodat je kan slapen.
  0.00
 • 0 out of 5

  Lecher-antenne 1

  Wat is een Lecher-antenne? Een Lecher-antenne is een handig meet-instrument dat in je binnenzak past, waarmee je mens en dier kan doormeten. Heel geschikt voor coaches en therapeuten en eigenlijk voor iedereen die op de een of andere manier met mensen of dieren werkt en behoefte heeft om verschillende situaties te kunnen meten.   De opleiding is opgedeeld in fases. Daarom ontvang je de complete cursus in 3 maanden tijd.
  395.00
 • 0 out of 5

  Lecher-antenne 2

  Lecher-antenne 2 is uitgebreider. Je leert welke mogelijkheden er zijn wat betreft meten, verschillende situaties van metingen, praktijk voorbeelden en hoe je voeding en allerlei producten kan uittesten. Ook leer je werken met testdozen met testbuisjes waarin bijvoorbeeld homeopathische verdunningen zitten of verschillende vitamine preparaten.   De opleiding is opgedeeld in fases. Daarom ontvang je de complete cursus in 3 maanden tijd.
  550.00
 • 0 out of 5

  Uitstraling (boek)

  Dit boek móest ik schrijven! Bij elk woononderzoek waar ik als woonbioloog aan het meten ben, hoor ik mijzelf een aantal standaard adviezen geven die de bewoners zelf kunnen uitvoeren. Was een bed met bed motor een aantal jaren nog een uitzondering, nu komt het steeds vaker voor. Een kinderkamer was een aantal jaren geleden een gezellige kamer met een bedje en wat speelgoed, nu zijn er allerlei apparaten aan toegevoegd die schadelijk kunnen zijn voor het kind. Overal hoor ik mijzelf steeds weer dezelfde adviezen geven. Overal zijn de reacties van de mensen steevast hetzelfde: “Waarom hebben wij dit nooit geweten? Wat voor ellende hadden wij hiermee kunnen voorkomen?”
  27.50

Gratis intakegesprek?

Reviews