Ervaring delen! Heb jij ook een ervaring met Astrid Tax van InnerSmile? Dan zou het leuk zijn als je jouw ervaring wil delen via het onderstaande formulier. Klik hier

Ervaring van Nicole Kunenborg en familie uit Heusden

Wij maken ook al jaren gebruik van het systeem dat Astrid met haar vader Rob Tax geplaatst heeft. Volgens mij al 15 jaar. Nog steeds erg tevreden. Omdat wij allemaal erg hooggevoelig zijn sliepen we toen heel slecht. We sliepen maar waren 's morgens gebroken. Op advies van onze homeopatische arts hebben we toen Astrid en Rob om advies gevraagd. We hadden een woning met een ernstige belasting. Een breuk en een waterader die elkaar kruisen is heftig. Zeker als dat onder je bed zit. Ik moest wel 8 keer per nacht eruit om te plassen. Nadat Astrid en Rob het ontstoort hadden, werden we uitgerust wakker. Nu zoveel jaren later zijn wij nog steeds heel tevreden. Ik weet dat ons huis goed in de gaten gehouden wordt. Zodra er iets aan de hand is voel ik het. Het systeem is nu zo goed dat ik zelden nog klachten heb. Een echte aanrader dus. Erg kundig en erg duidelijk in uitleg. Ik zou het iedereen adviseren. 

Ervaring van Patrick van Iersel uit Breda

Enige tijd geleden heb ik van mijn partner 2 buisjes IS-protected en 1 buisje IS-Buddhata gekregen. Ik ben deze bij me gaan dragen tijdens mijn werk.Werkend in de hulpverlening kom ik in aanraking met veel straling (constant bij me: 2 GSM's, 1 pieper voor de oproepen en 1 portofoon (C2000)). Bovendien staan we vaak bloot aan hevige emotionele situaties. De buisjes helpen me om minder te worden beïnvloed door de straling om me heen (Protected) en de Buddhata laat emotionele gemoedstoestanden van mensen om me heen minder tot mij doordringen.

Ervaring van Mieke Wijnen uit middelburg

Astrid heeft afgelopen zomer mijn woning ontstoord en gereingd. Sinds die tijd is het er veel rustiger en slaap ik beter. Op advies van Astrid heb ik een aantal storende apparatuur (wekkerradio naast m'n hoofd en een electrische deken) mijn huis uit gegooid. 's Nachts zet ik de WiFi uit, en ook haal ik de stroom van mijn DECT-telefoon (die gaat er eind van het jaar helemaal uit). Het statische vinyl wat op de benedenverdieping lag is grotendeels vervangen door een houten vloer. Mijn schoonzoon kwam laatst langs en zei, terwijl hij in mijn woonkamer stond, uit het niets en ongevraagd: het is hier stukken warmer! Daarmee geeft ook hij aan dat het nu veel fijner is om daar te zijn. Voordat Astrid kwam was het er altijd erg koud en ongezellig en wat ik ook deed, het veranderde niet. De buisjes IS-Protected en IS Buddahta draag ik regelmatig, met name  als ik me in grote gezelschappen moet begeven of als ik iets moet doen wat lastig voor me is. Ik merk dat ze me rustiger maken. Meer geaard en ik kan beter denken en handelen. Ik laad ze buiten weer op in een glazen schaaltje, zoveel mogelijk in het zonlicht. Astrid, ik ben erg blij met alle positieve veranderingen in mijn leven. Bedankt!  

Ervaring van Karin Peters uit Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over staafjes IS-Protected! Voel me stukken beter! Eens per jaar laat ik me, bij een praktijk voor natuurgeneeskunde, doormeten op allerlei zaken waaronder voedingintolleranties. Ik had de buisjes meegenomen en meteen door laten meten, gewoon uit nieuwsgierigheid. Het meten ging dmv de spiertest. (armspier wordt slapper als het niet goed voor je is, en andersom als het wel bij je past, je kent het vast wel..) De therapeut was erg onder de indruk van het zeer positieve resultaat die de buisjes op mij hadden! Mijn arm was opeens MEGAsterk, haha..

Ervaring van Remy uit Vlaardingen

Wanneer onze dochter van 8jaar een IS-Buddhata en een IS-Protected bij zich draagt tijdens of na een visite of schoolbezoek, wordt ze zelfverzekerder en heeft ze veel minder inslaap problemen.

Ervaring van Annette Migo uit Callantsoog

Astrid en vader Rob Tax verzorgen al vele tientallen jaren de ontstraling van onze woning, gelukkig, want ik ga onmiddellijk slecht slapen bij stralingsbelasting. Sinds een half jaar werk ik op een kantoorplek met veel wifi en ik voelde me aan het eind van de dag helemaal leeg gezogen. Daar helpen de IS-protected heel goed bij. Minstens zo mooi is de aanvulling met de IS-Buddhata, ik heb er veel baat bij vooral als ik me in grote gezelschappen moet begeven of een gesprek moet voeren waarvan ik weet dat het niet zo prettig zal zijn. Ik word niet meer zo snel van mijn stuk gebracht en kan echt beter bij mezelf blijven.

Ervaring van Gerie

Wij hebben (ivm verhuizing) al een paar maal het woononderzoek door Astrid laten doen en de woning laten ontstoren. Zij doet dit heel zorgvuldig en efficient. Je merkt dat ze jarenlange ervaring heeft en heel goed weet wat ze doet. Het moment dat de bi-polers geplaatst worden was voor ons beiden letterlijk voelbaar (zónder dat wij wisten dat Astrid op dat moment de bi-polers ophing). Je voelt dat de atmossfeer om je heen rustiger wordt. We slapen dan ook weer prima.  Astrid spoort storende velden op van gsm-masten etc, van breuklijnen en ook van bepaalde apparatuur in je huis. De nacht voordat zij kwam hadden we in de kamer naast de slaapkamer een luchtbevochtiger aangezet en nóg veel slechter geslapen dan tgv allerlei masten al het geval was. Wat bleek: dit apparaat gaf een enorm stoorveld door de muur heen, naar het hoofdeinde van het bed ... Apparaat verplaatst en geen probleem meer!

Ervaring van Karin uit Wassenaar

Beste mevrouw Tax,  Wij danken u voor uw professionaliteit en uw adviezen. 

Ervaring van Mila Jansen uit Sellingen

Ik schrijf graag om anderen enthousiast te maken want ze werken echt! IS-Protected flesjes zijn een geweldig hulpmiddel in deze hectische tijd vol met straling. Met tegenwoordig overal gratis wifi en het belastende 4G-netwerk was ik aan het einde van de dag gesloopt. Het treinreizen, wat ik veel doe, wordt steeds vermoeiender. Ik sliep onrustig, was chaotisch, en ik vergat veel dingen. IS-Protected helpt mij te gronden, waardoor ik bij mezelf blijf. Ik voel me beschermt, en ben aan het einde van de dag veel minder moe. Ik concentreer me veel beter, wind me niet meer op, en ben daarom ook zelfverzekerder! Ik slaap weer vredig en rustig zoals vroeger toen ik kind was, en wordt uitgeslapen wakker. Mijn moeder die ze inmiddels ook heeft, maalt niet meer in haar hoofd, als ze gaat slapen.   Mijn paard die best onzeker is, krijgt ook wel eens mijn flesjes om, en wordt dan een totaal ander paard: je ziet hem gronden, en zelfverzekerd neemt hij zijn plek in de kudde in, iets wat hij zonder flesjes niet doet!  Nog een tip voor het ontladen: ik zet de flesjes wel eens even in de aarde, dan zijn ze nog krachtiger. 
Bedankt Mila,  Goede tip! Reactie van Astrid Tax

Ervaring van Allan de Bruin uit Den Haag

Wij hebben de IS-Protected gebruikt voor ons zoontje. Omdat hij erg onrustig was tijdens het slapen hebben we 2 staafjes van de IS-Protected onder zijn matrasje gelegd. Sinds die tijd slaapt hij erg rustig en lijkt hij ook meer uitgerust wakker te worden. We raden het iedereen aan.

Vertel anderen over uw ervaring met InnerSmile

Is dit een emailadres?.

Wat is uw ervaring?

Kopieer en plak de karakters in het veld om het formulier te kunnen verzenden.

De karakters komen niet overeen.
Naar boven ↑