Wie is Astrid

Sinds 1985, dus zo'n 30 jaar onderzoekt en behandel ik door straling belaste woningen, bedrijven en stallen.

Sinds 2001 onder de naam InnerSmile en daarvoor samen met mijn vader Rob Tax in zijn bedrijf Oiko-Biologica. Door continue alert te zijn op allerlei ontwikkelingen welke nadelig kunnen zijn voor een woon- en verblijfomgeving - en dus voor de gezondheid - is er een enorme ervaring en kennis op dit gebied ontwikkeld.

Mede door samenwerking en overleg met artsen wordt duidelijk hoe - en wat voor effect stralingsinvloeden op een persoon of dier kan hebben en/of - op zijn of haar genezing. Doordat het controleerbaar is, geeft het ook een duidelijke indicatie of de stralingsinvloeden na ontstoring opgeheven zijn en hoe een persoon hier op reageert.

Dankzij veel onderzoek en testen zijn er in de loop der tijd verschillende ontstorings-methoden ontwikkeld en deze zijn steeds weer verbeterd en aangepast.

De Lecher-antenne opleiding wordt al ruim 25 jaar door Oiko-Biologica/InnerSmile i.s.m. een arts of dierenarts of therapeut gegeven. 

Vanaf 2010 heb ik het bedrijf Oiko-Biologica van mijn vader Rob Tax overgenomen. Rob is zich gaan specialiseren in ontwikkeling van de verschillende NRG-systemen. 

Ik heb verschillende opleidingen gedaan m.b.t. straling en natuurgeneeskunde en energetische geneeskunde in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Italie.

Als woonbioloog geef ik regelmatig met veel enthousiasme in begrijpelijke taal lezingen voor verschillende groepen mensen. Iedereen gaat naar huis met tips die men zelf kan uitvoeren om een betere leefomgeving te creëren. 

Vanaf jong kind heb ik al te maken gehad met bewust gezond leven. Mijn oma heeft altijd een praktijk in natuurgeneeswijzen gehad. Ze werkte veel met allerlei producten die van kruiden werden gemaakt en had veel succes met magnetiseren. Veel heeft zij weer van haar moeder en oma geleerd. December 2014 is ze op de leeftijd van 101 jaar gestorven.Haar twee zoons (waaronder mijn vader) hebben ook een natuurgeneeskundige praktijk gehad en een groothandel in kruiden. Ik kan mij als kind nog herinneren dat ik graag mee hielp om de kruiden af te wegen en in bruine papieren zakken te verpakken. 

Zodoende ben ik continue bezig geweest met kruiden, tincturen, zalfjes, voeding, gezond leven en goed voor jezelf en elkaar zorgen. De ene na de andere cursus en opleiding op dit gebied heb ik gevolgd. O.a. Iriscopie, fythotherapie, homeopathie, Bach - en aromatherapie, verschillende massagevormen, Medische basisopleiding, NEI, DofNA enz.

Daarmee heb ik een goede basis gelegd voor de woonbiologie. Als je denkt dat dit heel wat anders is, dan klopt dat wel en niet.....

Ons huis is als het ware onze tweede huid. Dat moet ook kunnen ademen, warm houden, beschermen etc. Daar moet je je lekker in voelen. Het gezegde: "je lichaam is je tempel" pas ik ook weer toe op de woning: je woning is je tempel. Beide hebben onderhoud en aandacht nodig." 

Vooral deze laatste jaren waarin mensen de stralingsbronnen die de meeste verstoring geven zelf het huis binnen halen zonder dat ze het weten.

Vraag de gratis video aan en kijk wat je zelf al kunt toepassen voor een gezondere woning, of abonneer je op de tips voor een stralende toekomst. Je ontvangt dan regelmatig tips en adviezen voor gezond leven in een gezonde woning. Meld je nu aan

Binnenkort komt mijn boek UITSTRALING uit. Als je je inschrijft op voor de nieuwsbrief hou ik je op de hoogte! Je kan ook de facebookpagina @uitstraling.nu volgen.