Geen last van straling op vakantie

Geen last van straling op vakantie
Het liefst neem ik op vakantie m’n eigen kussen mee. Dat niet alleen - maar eigenlijk ook m’n ontstoorde woning. Na aankomst op de vakantiebestemming wordt er eerst door mij ontstoord en daarna ga ik pas de koffer uitpakken. Het ontstoren doe ik omdat we thuis “ongestoord” slapen, en dat wil ik ook op vakantie. Waarom niet?

De Travel Bio Corrector voor abonnees van het Oiko-NRG controle en correctie systeem.

Helaas is op vakantie gaan voor veel gevoelige mensen horror! Straling in de vorm van extra sterke WiFi, extra mobiele telefonie-masten in het hoogseizoen en plekken die van nature niet in orde zijn. Denk aan breuklijnen.

Afgelopen jaar hebben we verschillende testen gedaan met een nieuwe vinding waarmee je je vakantieverblijf tijdelijk kan laten ontstoren; de Travel Biocorrector.

Het werkt voor de gebruiker heel eenvoudig: Bij aankomst plaats je de Travel Biocorrector in het vakantie verblijf (hotelkamer, caravan, woning, tent etc.) en stuur je een berichtje naar ons dat je bent gearriveerd en tot wanneer je daar verblijft. En dan: fijne vakantie!

Door ons wordt er vervolgens een analyse-meting gedaan en daarna wordt hetgeen belemmerend is voor de nachtrust en de gezondheid via de Travel Biocorrector met het Oiko-NRG system ontstoord.

Dát het werkt is voor Oiko-NRG abonnees al wel bekend.
Maar dat het zelfs goed werkt in een hotelkamer recht boven de receptie en op 20 meter (!) op ooghoogte van een GSM mast, daar was ik zelf ook verbaasd - én blij om.

Het is mogelijk om per weekend, midweek of per week het vakantieverblijf te ontstoren.

De tarieven zijn:

  • De Travel Biocorrector: € 345 (Oiko-NRG abonnees hebben een voordeel van 20 % Voor hen is de Travel Biocorrector € 276,--)
  • Oiko-NRG weekend: € 45,-
  • Oiko-NRG midweek: € 45,-
  • Oiko-NRG week: € 65,-
  • Verzendkosten: € 5,-

Afmetingen: H = 68 mm, B = 42 mm D = 18 mm Gew. = ca. 46 gram

Het is de afgelopen jaren gebleken, dat er in alle favoriete Europese landen en in het bijzonder de kuststreken, tijdens de zomermaanden extra mobiele zendmasten worden geplaatst voor het GSM< UMTS, LTE (G4) mobiele telefoonverkeer en vooral ook de C2000 zenders.

Door de extreme toename van de verkoop van mobieltjes en het gebruik hiervan, kunnen de bestaande vaste masten het mobile telefoonverkeer gedurende deze maanden niet meer aan. Het tijdelijk plaatsen van mobiele masten blijkt een degelijke en goedkopere oplossing dan het plaatsen van extra vaste masten.

Ook bij grote evenementen zoals in 2014 de nucleaire top conferentie te Den Haag, de kroning van Willem Alexander enz., waarbij het mobiele telefoonverkeer extreem opliep, was dit een uitkomst.

Ook nemen de WiFi zenders in steden, in hotels, op campings en vakantieparken in een heel snel tempo toe.

Het is steeds moeilijker om WiFi te ontwijken op vakantiebestemmingen. Vanwege de vraag hiernaar is op het meest eenvoudige vakantiepark of camping al sterke WiFi aanwezig.

Het gevolg hiervan is, dat stralings-gevoelige mensen niet of nauwelijks goed kunnen slapen, bepaalde klachten terugkomen enz.

Steeds is ons gevraagd of we middels het Oiko-NRG System hieraan iets kunnen doen.

Na ontwikkeling hiervan, een ruime testperiode en controle door diverse artsen, brengen wij deze met veel  enthousiasme de Travel Bio Corrector onder uw aandacht.

De Travel Bio Corrector is getest vanuit diverse Nederlandse, - Duitse, - Franse, - Spaanse, - en Tsjechische steden.