Oiko-NRG system

Oiko-NRG system
Via dit systeem is het mogelijk om wekelijks de stralingsbelasting van projecten te behandelen.
 
In het kort:
  • afstands-behandelingssysteem
  • continue kwaliteit
  • ontstoring tussen 90% en 100%
  • wekelijkse controle's en aanpassingen
  • door abonnementsvorm optimale kwaliteit/prijsverhouding.
 
Het Oiko-NRG system is een systeem waarmee de ontstoring van uw woning of bedrijf op afstand gecontroleerd en gecorrigeerd wordt. De controles vinden minstens 1 x per week plaats.

Een woning, bedrijf of dierverblijf wordt meestal eerst ontstoord m.b.v. 4 Y-biopolers. Wanneer de biosanering gecontroleerd is en goed bevonden is, dan heeft men een gezonde omgeving welke niet storend op de gezondheid werkt. Echter, er kunnen bijvoorbeeld UMTS -, C2000 -, WiMAX - en Mobile-Fi masten bijgeplaatst worden in de omgeving enz. Hierdoor is de mogelijkheid groot dat er na korte of langere tijd wederom een storende resonantie meetbaar wordt. Meestal bemerkt men dat omdat men dan weer slechter slaapt, heel vroeg wakker wordt, onrustige benen in bed krijgt, enz. Soms geeft de behandelend arts aan dat er weer een geopatische belasting meetbaar is. Maar wanneer dit niet het geval is, kan de nieuwe storende resonatie weer invloed op de gezondheid uitoefenen.

Door o.a. deze - en vele andere redenen zijn wij verder gaan zoeken hoe we een constantere kwaliteit kunnen leveren. Het is gebleken dat personen die overgevoelig zijn voor stralingsinvloeden erg snel terugvallen in hun herstel of terugvallen in hun oude aandoening wanneer er nieuwe resonanties bij kwamen. Dus een directe actie moest mogelijk worden. Hierdoor zijn wij in eerste instantie gaan werken met het Quantec systeem. Dit is een computer gestuurd digitaal radionika systeem dat in Duitsland is ontwikkeld met name voor humane - en veterinaire artsen die hiermee hun patienten kunnen behandelen. Rob Tax heeft dit systeem aangepast speciaal voor het behandelen van woningen, bedrijven en dierenverblijven. Het maakt gebruik van de radionika techniek, maar dan in een veel verder ontwikkeld stadium. 

In het Oiko-NRG systems worden foto's van de slaapkamer en van de woning geplaatst, gekoppeld aan de naam en adresgegevens van de bewoner. Tevens wordt er in de woning, stal  enz. een Oiko-Bioresonator geplaatst via welke er steeds contact onderhouden wordt. 

Wanneer er een controle plaats vindt, dan maakt het systeem contact met de woning, het bedrijf of dierverblijf middels de foto's, adresgegevens en de Oiko-Bioresonator. Dit is een unieke combinatie en maakt daarbij gebruik van unieke trillingen. Er bestaat geen tweede gelijke trilling. Wanneer er contact is gemaakt, worden de - ons bekende frequenties van de diverse stralingsvormen van het object gecontroleerd op de aanwezigheid van storende resonanties. Wanneer er een bepaalde score uitkomt, bepaalt de sterkte hiervan of een eerder onschadelijk gemaakte resonantie weer actief is, of dat er een geheel nieuwe resonantie aanwezig is. 

Hierna wordt uitgetest hoe vaak en hoe sterk er gecorrigeerd en gezonden moet worden. Hierna en na enige dagen wordt het een en ander weer gecontroleerd.   

Het NRG-systeem is een systeem dat vooral voor de huidige hoeveelheid krachtige stralingen vele mogelijkheden biedt. Met het NRG-systeem is het nu ook mogelijk om woningen op afstand volledig te kunnen ontstoren. We hebben nu ook verschillende woningen in het buitenland in beheer.

Neem contact op voor informatie over een kwartaal - of jaarabonnement.