Vuur tegen straling

Vroeger werd er met vuur een veilige omgeving gecreëerd.

Eerste paasdag, 20 april 2014, werd ik met een schok wakker van een brandlucht die door het open raam naar binnen kwam. Alsof er plastic of autobanden werden verbrand. 

Op de website van dcmr.nl, een website van het Rijnmond gebied werd vermeld dat de stank afkomstig was van de paasvuren in het oosten van het land en uit Duitsland. Met de oostenwind werd het richting het westen geblazen. 

 

‘s Avonds zat ik met mijn gezin in de tuin. Wij hadden een vuurtje gemaakt in een buitenkachel en zaten gezellig te kletsen terwijl we in het vuur zaten te staren. De kinderen gooiden soms wat nieuw hout erop. Het was een gemoedelijke en aangename sfeer. 

Dit deed mij denken aan de verschillende functies van vuur lang geleden waaronder de functie bescherming tegen aardstralen.

Het is bekend dat vuur vroeger werd gebruikt om de groep tegen wilde dieren te beschermen. Het vuur werd gebruikt om voedsel te bereiden, stukken land te ontginnen, om licht te maken en het werd gebruikt in verschillende beroepen.
Het vuur was het centrale punt van een levensgemeenschap. 

Wat ik heb geleerd in relatie tot straling, was dat het vuur ook bewust werd gebruikt om de natuurlijke netten - ofwel aardstralen -  te ontstoren. Dus als een gebied niet geschikt was voor verblijf, werd het geschikt gemaakt. 

Wij hebben - als oefening - eens op een groot veld waar er verschillende natuurlijke - maar zeer negatieve netten bij elkaar kwamen, een vuur gemaakt. 

Het was een heel karwei om alle netten op te zoeken en d.m.v. lijnen uit te zetten en te bepalen in welke mate ze een negatieve invloed hadden, en op welke orgaan-frequenties ze de grootste invloed hadden. Dus met andere woorden: Hoe slecht het voor mens of dier zou zijn om op zo’n punt te leven. 

Op een punt waar de meeste van deze lijnen bij elkaar kwamen hebben we allerlei takken en hout neergelegd en uiteindelijk werd dit aangestoken. 

Toen het vuur brandde, zijn we nogmaals op de uitgezette lijnen gaan meten in welke mate het vuur deze lijnen kon ontstoren. Het was zo bijzonder! Er was niets meer meetbaar! Dus de zeer negatieve invloed die de plek voor het aansteken van het vuur had, was totaal omgepoold van zeer negatief naar positief.

Dit is ook het effect wat je kan bereiken als je een kaars aan steekt. Je kan deze kaars op een bepaalde (negatieve) resonantie, of een plek in huis plaatsen waar je je twijfels over hebt. 

Behalve dat een kaars het spreekwoordelijke licht in de duisternis brengt, geeft het ook een verbetering van de sfeer. 

Maar let op: Heel belangrijk is dat het aantal kaarsen dat je hebt branden, een oneven aantal is. Anders kan je de sfeer doen verslechteren! Het is geen kwestie van geloven, het is meetbaar en voelbaar.

Probeer het eens uit! Een oneven aantal kaarsen aan, daarna een kaars uitblazen of er 1 bij aansteken zodat het een even aantal kaarsen wordt. Voel het verschil. De meeste mensen ervaren de even aantal kaarsen alsof de kamer kouder aanvoelt. 

Er zijn olielampjes te koop die je een hele nacht kan laten branden. Sommige mensen doen dat, maar ondanks dat ik overal rookmelders in mijn huis heb hangen, vind ik dat toch geen veilig idee en slaap daardoor niet rustig. 

Als je binnenkort mensen ontvangt in je huis en je bent kaarsen aan het aansteken: steek een oneven aantal kaarsen aan, de rest is aan jou. 

 

Klik hier en vraag gratis tips en adviezen aan!