Buddhata/Protected hanger rvs kleur
Dit is een combinatie van IS-Buddhata en IS-Protected. De Herkimer diamonds zijn dubbel geinformeerd waardoor deze hanger geschikt is voor zeer gevoelige personen en specifiek tegen stralingsinvloeden gedragen kan worden.

De IS-Buddhatã/Protected hanger bestaat uit Herkimer Diamonds die geïnformeerd zijn met frequenties waardoor het ondersteunend kan werken voor de constitutie, degeneratie tegen werkt en versterkend werkt voor het imuunsysteem, met name voor te gevoelige personen die zich alles aantrekken en last blijven ondervinden van omgevingsinvloeden.

Daarbij zijn de Herkimer Diamonds extra geinformeerd, om specifiek tegen stralingsinvloeden bescherming te kunnen geven. Ideaal voor buitenshuis, op werk of op andere plekken waar veel straling is. Buddhatã komt uit het Sanskriet en betekent Boeddha-natuur.

Advies is om de hanger op het lichaam te dragen. Dit kan met een ketting of koord om de hals, of met een veiligheidsspeld aan de binnenkant van de kleding.

U kunt het ook aan uw kinderen meegeven als ze last hebben van WiFi op school of als ze heel gevoelig zijn voor indrukken en sferen.

Betalingsvoorwaarden

Productinformatie

Buddhata/Protected hanger rvs kleur

Prijs: 62.50


Informatie

Levering & bezorging

Levertijd: 2 dag(en)

Verzendkosten per stuk : 3,00