IS-Protected

Een klein glazen buisje met Hymalaya zout welke geinformeerd is met verschillende frequenties. Dit geeft een bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals straling.


IS-Protected biedt bescherming tegen negatieve invloeden door het energie-veld van de persoon te herstellen en heel te maken en te zorgen voor een goede gronding.

Dit is mogelijk doordat het Himalaya zout geïnformeerd is met  frequenties en programma’s via het Oiko-NRG system.

Gebruikmakend van ca. 30 jaar ervaring met straling in de woonbiologie en met het meten met de Lecher-antenne is er een uniek product ontstaan dat hulp kan bieden wanneer het lichaam bescherming nodig heeft.

 

De trilling van IS-protected is zacht, het geeft een zeer sterke gronding en beschermt tegen diverse stralingsinvloeden afkomstig van o.a. wifi, mobiele telefonie - en C2000 masten en diverse radarsystemen. 

Aanbevolen wordt om 2 stuks IS-Protected tegelijk te dragen.

 

De IS-Buddhatã bestaat uit Herkimer Diamonds die geïnformeerd zijn met frequenties waardoor het ondersteunend kan werken voor de constitutie, degeneratie tegen werkt en versterkend werkt voor het imuunsysteem, met name voor te gevoelige personen die zich alles aantrekken en last blijven ondervinden van omgevingsinvloeden. Eén IS-Buddhatã is voldoende. Buddhatã komt uit het Sanskriet en betekent Boeddha-natuur. 

Advies is om de IS-Protected of IS-Buddhatã in een heel dun zakje met een koortje om de nek te dragen of het zakje met een veiligheidsspeld aan de binnenkant van kleding te spelden. Vóór elk gebruik een kwartier buiten leggen, evt. in de zon.

IS-Protected en IS-Buddhatã kunt u zelf reinigen en steeds weer blijven gebruiken. 

 

Afhankelijk van de hoeveelheid en intensiteit van de stralingsbelasting heeft de IS-protected en IS-Buddhatã maximaal een dag optimale werkzaamheid. Bij hoge stralingsbelasting of extreme gevoeligheid na een aantal uren vervangen. 

De gebruikte IS-protected of IS-Buddhatã kunnen dan weer buiten worden geplaatst om te ontladen.

Wanneer de IS-protected of IS-Buddhatã met aluminiumfolie én plastic worden ingepakt, kunnen deze tussentijds als u onderweg bent in bijvoorbeeld een tas bewaard worden. Wanneer u het nodig heeft kunnen deze in gebruik worden genomen wanneer de andere hun werkzaamheid hebben verloren.

U kunt het ook aan uw kinderen meegeven als ze last hebben van WiFi op school of als ze heel gevoelig zijn voor indrukken en sferen.

Bestel via de website of stuur een mail naar innersmile@planet.nl

Verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal IS-Protected en/of IS-Buddhatã

 Betalingsvoorwaarden

Productinformatie

IS-Protected

Prijs: 15.00


Informatie

Productbeschrijving in pdf

Levering & bezorging

Levertijd: 2 dag(en)

Verzendkosten per stuk : 4,00