Oiko Y- Biopoler

De nieuwste methode is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van 4 Y-biopolers. Alleen als u met de Lecher-antenne werkt en de opleiding heeft gevolgd kunt u deze zelf plaatsen.


Voor het ontstoren wordt een methode gebruikt waarbij er in de woning - op plaatsen die worden bepaald met de lecher-antenne - 4 tot 6 Oiko-biopolers aan de muren worden geplaatst. De biopolers hebben een afmeting van ca. 2 x 2 x 8 cm.

Omdat de biopolers er voor zorgen dat de orgaanfrequenties weer neutraal uitmeten, reageert het lichaam hier ook op. Het lichaam wordt niet meer belast, maar ook niet over-gecompenseerd. Het is belangrijk dat het eindresultaat - de neutraalwaarden van de orgaanfrequenties- behaald worden. Als dat niet het geval is, dan is er niet goed ontstoord. 

De voornaamste reden dat ons lichaam op straling reageert is dat de straling resoneert in het frequentiegebied waarin ook onze orgaanfrequenties resoneren. Was dat niet het geval geweest, dan zou ons lichaam dus ook niet reageren op stralingsbelasting. 

Energie kan niet opgeheven worden. Energie kan wel geabsorbeerd worden. Denk aan metalen platen, koperen achten e.d.. Maar omdat de hoeveelheid straling en de sterkte hiervan zo enorm is toegenomen afgelopen jaren, is het effect maar enkele minuten. En alles wat absorbeert, moet ook weer ontladen worden. Energie kan ook weerkaatst worden, maar waar wordt dat naar toe weerkaatst?

De biopolers werken op basis van ompoling. Even heel simpel gezegt: de frequenties die voor mens, dier en plant belangrijk zijn, worden omgepoold. 

De Biopolers zorgen ervoor dat de geopatische belasting wordt opgeheven. Na de biosanering/ontstoring ontstaat er een gezondere biosfeer met een rustgevend effect. De storende invloeden zijn dan opgeheven. De woning is geoptimaliseerd.

De Y-biopolers worden alleen verkocht aan woonbiologen.

Betalingsvoorwaarden

Productinformatie

Oiko Y- Biopoler

Prijs: 105.50


Informatie

Levering & bezorging

Levertijd: 2 dag(en)

Verzendkosten per aantal : 6,00