Travel Bio Corrector (alleen voor NRG abonnees)
Het liefst neem ik op vakantie m’n eigen kussen mee. Dat niet alleen - maar eigenlijk ook m’n ontstoorde woning. Na aankomst op de vakantiebestemming wordt er eerst door mij ontstoord en daarna ga ik pas de koffer uitpakken. Het ontstoren doe ik omdat we thuis “ongestoord” slapen, en dat wil ik ook op vakantie. Waarom niet? Helaas is op vakantie gaan voor veel gevoelige mensen horror! Straling in de vorm van extra sterke WiFi, extra mobiele telefonie-masten in het hoogseizo

Afgelopen jaar hebben we verschillende testen gedaan met een nieuwe vinding waarmee je je vakantieverblijf tijdelijk kan laten ontstoren; de Travel Biocorrector. 

 

Het werkt voor de gebruiker heel eenvoudig:

Bij aankomst plaats je de Travel Biocorrector in het vakantie verblijf (hotelkamer, caravan, woning, tent etc.) en stuur je een berichtje naar ons dat je bent gearriveerd en tot wanneer je daar verblijft. 

En dan: fijne vakantie!

 

Door ons wordt er vervolgens een analyse-meting gedaan en daarna wordt hetgeen belemmerend is voor de nachtrust en de gezondheid via de Travel Biocorrector met het Oiko-NRG system ontstoord. 

Dát het werkt is voor Oiko-NRG abonnees al wel bekend. Maar dat het zelfs goed werkt in een hotelkamer recht boven de receptie en op 20 meter (!) op ooghoogte van een GSM mast, daar was ik zelf ook verbaasd - én blij om. 

 

Het is mogelijk om per weekend, midweek of per week het vakantieverblijf te ontstoren. 

 

De tarieven zijn: 

De Travel Biocorrector: € 276,--

Oiko-NRG weekend: € 45, 

Oiko-NRG midweek: € 45,

Oiko-NRG week: € 65,

Verzendkosten: € 5,

 

 

Het is de afgelopen jaren gebleken, dat er in alle favoriete Europese landen en in het bijzonder de kuststreken, tijdens de zomermaanden extra mobiele zendmasten worden geplaatst voor het GSM, UMTS, LTE (G4) mobiele telefoonverkeer en vooral ook de C2000 zenders. 

 

Betalingsvoorwaarden

Productinformatie

Travel Bio Corrector (alleen voor NRG abonnees)

Prijs: 276


Informatie

Levering & bezorging

Levertijd: 2 dag(en)

Verzendkosten per stuk : 5,00