Ik heb geen klanten………………maar vrienden en kennissen.

Bericht datum: 20 juni 2020

Ik heb geen klanten………………maar vrienden en kennissen.

Op het moment dat ik deze blog schreef, was het nog pre-Corona tijd. 

Nu, op dit moment is het weer enigszins mogelijk om te reizen en om op vakantie te gaan in het buitenland. Daarom wil ik deze blog met je delen zodat je misschien plannen kunt maken….

Met sommige mensen is er al zo lang een contact, dat ik het niet graag over klanten heb, maar over kennissen en soms zelfs vrienden. 

Let’s face it: ik kom vaak verder dan alleen de woonkamer en ik kom in meer ruimtes in een woning dan dat vrienden of familie komen. Ik begin zelfs m’n metingen in de slaapkamers omdat deze ruimtes het belangrijkste zijn.

Maar ik heb altijd de gouden regel gehanteerd dat alles wat ik binnen de muren bij een klant zie, hoor of ervaar, dat dat daar blijft. Ik bespreek het met niemand. 

Dus ook niet ’s avonds tijdens het eten met m’n gezin wanneer we onze dag bespreken. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de file’s en het weer. Soort beroepscode, zeg maar. En daar heb ik me altijd goed bij gevoeld. En ja, natuurlijk was het leuk geweest als ik bij een “Bekende Nederlander” of  ander bekend persoon ben geweest, dat ik dat ergens zou kunnen vermelden, maar prive is privé. Klaar. 

Maar nu wil ik toch – met medeweten van de betreffende personen – een stukje delen. En dat gaat over de familie Petri uit Naaldwijk. Onze relatie bestaat al heel lang, eigenlijk vanaf het begin, en dat is zo’n 35 jaar geleden. We hebben in de loop der jaren verschillende woningen waaronder vakantiewoningen voor hen ontstoord en onderhouden. Wat straling betreft bedoel ik natuurlijk. Zo ook een vakantie woning in het buitenland. De reacties van huurders waren altijd zeer positief. Het voelde zo goed en het uitrusten ging als vanzelf. Goede sfeer, fijn verblijf, kortom: hele positieve commentaren. Zelfs mensen die jaren niet op vakantie konden vanwege een overgevoeligheid voor straling vonden het er fijn.
Helaas is deze woning verkocht, maar de familie Petri kocht een andere vakantiewoning aan, in Spanje. Ook hier weten ze weer een fijne accommodatie van te maken. Deze woning wordt ook op afstand door middel van het NRG systeem op regelmatige basis gecontroleerd en gecorrigeerd op straling.

Wanneer je op vakantie gaat, is het nauwelijks mogelijk om een accommodatie te huren waar je zelf bijvoorbeeld de wifi kunt regelen, of waar geen telecommasten in de buurt staan. In de gratis mini-cursus ontstoren op vakantie (zie gratis op de website) vertel ik waar je o.a. op kunt letten vóórdat je iets boekt en wat je kunt doen als blijkt dat er toch te veel straling is. Als een soort Eerste Hulp Bij Straling. Het is echt een hulpmiddel, dus geen waterdicht ontstoringssysteem, maar het is bedoeld om de straling te verminderen zodat je het nog een nachtje of twee uit kunt houden op die plek en ondertussen op zoek kunt gaan naar een andere accommodatie. 

Droomplek Costa Blanca
Wanneer je weer op vakantie wilt gaan, kijk dan zeker even op deze website van de familie Petri. https://www.droomplekcostablanca.nl/  Dan kun je alvast een beetje wegdromen. 

Heb je zelf ook een goede tip. Een vakantie woning waar je zelf bent geweest en waar het volgens jou heerlijk ontspannen was, waar gevoelsmatig weinig straling was, stuur me dan een berichtje met een link hiernaar. Misschien kunnen we elkaar op deze manier helpen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *