Ik lig onder stroom in bed

Goed en gezond slapen

Ik lig onder stroom in bed

“Ik heb alles gedaan wat je adviseert, maar ik kan maar niet ontspannen als ik in bed lig. Er is nog iets. “

Dat was het bericht dat ik ontving van iemand die zelf al heel veel in huis had verbeterd.

’s Nachts stekkers in de slaapkamer uit, de wifi ging ’s nachts uit, mobieltje niet in de slaapkamer, en nog wat tips.

Tja, dan moet er gewoon gemeten worden.

En wat ik toen vond…

 

Goed en gezond slapen

“Prima slaapkamer.”

Het was een prima slaapkamer, geen snoeren onder het bed, geen stopcontacten achter het bed, houten vloer en veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Maar door te meten bleek dat als ze op bed lag, dat er ruim 9 Volt ten opzichte van aarde door het lichaam ging.

Het lichaam is een geleider, dus zeg maar van kop tot teen ging deze spanning.

 

Het mooiste is natuurlijk als er niets te meten valt, maar in de praktijk ben ik heel tevreden als er minder dan 0,5 V meetbaar is. 

 


Meestal is het voldoende om stekkers rondom het bed uit het stopcontact te trekken. Maar in dit geval waren alle snoeren in de slaapkamer al uit het stopcontact.


Groepen uit!

Dus dan is de volgende stap om groepen uit te schakelen om te kijken bij welke uitgeschakelde groep de spanning is verminderd.

Het bleek een groep te zijn waar de stopcontacten aan de andere kant van de muur op zaten en waar de plafondverlichting op de etage onder haar slaapkamer op zat.

Omdat er geen apparaten, zoals bijvoorbeeld een ijskast op stond die continue stroom blijven vragen was het mogelijk om hierop een netvrijschakelaar te plaatsen.

Een netvrijschakelaar schakelt de stroom uit – alsof de groep is uitgeschakeld – wanneer er geen stroomvraag is.


Als het laatste lichtje uit gaat.

 

Dus wanneer deze klant naar bed gaat en het laatste lichtje uit doet, wordt automatisch de hele groep uitgeschakeld waardoor zij zonder een elektrische belasting in bed ligt.

Wanneer ze weer het licht aan doet, wordt deze groep automatisch ingeschakeld.

Ze kan ook steeds de groep uitschakelen als ze naar bed gaat, maar in de praktijk vergeten de mensen dit en het is lastig als je ’s nachts naar de wc moet en het is aardedonker.

Dus de groep steeds uitschakelen is onhandig gedoe.

 

Woononderzoek

Heb je ook een gevoel dat er iets is waardoor je niet goed genoeg in je ontspanning kunt komen of waardoor je niet goed genoeg in je diepe slaap komt, stuur me dan een informatie verzoek over een woononderzoek.

Dat kan via het contactformulier op de website.

Je ontvangt dan vrijblijvend informatie over waar een woononderzoek uit bestaat en wat de prijzen en mogelijkheden zijn.


Andere metingen

Tijdens een woononderzoek worden er ook nog andere metingen gedaan, en ik kijk naar andere “storende” elementen in huis. Soms kan dat heel verassende resultaten opleveren.


Doorsturen

Heb je net met een bekende een gesprek gehad over slecht slapen? Misschien is hij of zij geholpen met dit artikel.

Dat zou mooi zijn!

De nacht

De nacht is het belangrijkste omdat je dan het ontvankelijkste bent en omdat je ’s nachts ook hersteld van alles wat je overdag hebt opgedaan. Dit is ook de plek waar je het meest aantal uren achter elkaar in dezelfde houding bent.

Sabotage

Alles wat saboterend werkt moet je uit je slaapkamer verwijderen. Want ook al heb je er nu geen last van, je kan wel iets opbouwen waardoor je er later last van kan krijgen. En dan ben je te laat. Denk hierbij aan alle verleng- en oplaadsnoeren in kinderkamers.

 


Woononderzoek

Een woononderzoek kan veel uitmaken. Daarbij wordt er gekeken naar invloeden van masten in de omgeving, draadloze apparatuur van jouw of jouw buren, en de natuurlijke straling wordt gemeten met een lecher-antenne

Naderhand wordt alles uitvoerig uitgelegd en worden er tips gegeven wat je zelf zou kunnen doen of wat er op een andere manier gedaan moet worden om de energie goed te krijgen.

Met het behandelen van woningen via het NRG systeem, een soort aftands-behandelingssysteem kan er heel veel gedaan worden aan de energie en straling in de woning.


 

Vond je dit een interessant artikel?

Misschien zijn deze artikelen ook wat voor je.

 

volle maan, straling, slecht slapen, wakker, nachtVolle maan

gezond wonen en leven, fit, anti straling, harmonieus wonen, relax en ontspannen wonen Treat yourself like a million dollar race horse

Hou afstand van draadloze speakerboxen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *