Een stralende baby

Een online videoserie

Voor wie?

Deze videoserie is bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn.

Waarom?

Als woonbioloog kom ik bij mensen thuis om de woning door te meten als ze vaak alles al hebben geprobeerd en niet beter kunnen worden.

Ik ben in ongeveer een half jaar tijd meerdere malen aan het meten geweest bij gezinnen met een probleem baby.

Dit kwam steeds vaker voor. Vaak is vooral de moeder dan op van vermoeidheid en van de zorgen en is ze niet ver verwijderd van een  burn-out. De relatie komt dan ook onder spanning te staan want het is zwaar.

Een stralende baby online cursus
Zwanger en laptop

Vanuit de woonbiologie geef ik adviezen en met het toepassen van deze adviezen zijn vaak al de grootste problemen opgelost.

Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en het doet mij pijn om dit soort problemen te zien. Vooral omdat het ook zo’n leuke tijd kan zijn. Zo’n tijd waarin je samen kan genieten van je baby en alle ontwikkelingen voorbij ziet komen.

Omdat de techniek en de daarbij behorende apparatuur die iedereen in huis neemt, enorme snelle ontwikkelingen maakt, meet elke woning nu een stuk slechter uit dan een aantal jaar geleden.

De hoeveelheid straling die ik nu in een woning meet, heb ik nog nooit eerder gemeten. We kunnen best wel wat hebben, maar een pasgeboren baby of een baby nog in de buik zijn kwetsbaarder dan een volwassene. Vooral in de periode van de zwangerschap waarin bij de baby de hersenen en alle neurologische verbindingen worden ontwikkeld.

Ik voel het als mijn “purpose” – mijn doel – om zoveel mogelijk zwangere vrouwen op de hoogte te brengen hiervan, en dat ze keuzes kunnen maken hierin om een goede en veilige omgeving te creëren voor hun baby. Alle adviezen komen o.a. vanuit de woonbiologie en vanuit mijn eigen ervaring als moeder.

Deze video serie is gebaseerd op mijn kennis en ervaringen als woonbioloog na 1000-den woningen onderzocht te hebben.

Het is wat betreft meetwaarden gebaseerd op wetenschappelijke informatie van organisaties wereldwijd die het belangrijk vinden om de aanstaande moeders te informeren.

Deze tips zijn samengesteld om zwangeren op de hoogte te brengen van een aantal risico’s.

Maar eigenlijk is deze video serie voor de (aanstaande) ouders én het kind om de hele periode makkelijker en leuker te maken.

Om te kunnen genieten van je kindje en zelf ook uitgerust te zijn zodat je echt nog een tijdje op die roze wolk kan blijven zitten.

Want als jij relaxt bent, geen stress hebt, is jouw baby ook rustiger en blijer. En wie wil dat niet? Een gezonde, blije baby!

Echt lekker genieten van elkaar.

De ontwikkelingen gaan zo snel het eerste jaar, dan is het juist leuk als je er volledig van kan genieten.

Gedragen baby

Wat krijg ik bij deze online videoserie?

Je krijgt o.a. tips over:

✓ zwangerschap en werk zijn er belangrijke tips. Vooral als je te maken hebt met draadloze verbindingen van computers, laptops e.d.

✓ Adviezen over de inrichting van de babykamer. Welke materialen juist wel en juist niet? Wat voor vloer en wat voor soort bedje?

✓ Tips over verlichting in de babykamer.

✓ Allemaal tips vanuit de woonbiologie.

✓ De positie van het bedje kan belangrijk zijn.

✓ Ventileren in een babykamer.

✓ Je ontvangt tips over als je baby hoog sensitief is. Misschien net als jij?

✓ Waarom ben ik voorzichtig met slimme apparaten? Wat moet je weten hierover en vormen ze een risico voor jou en je baby?

✓ Welke babyfoons raad ik absoluut af?

✓ Je krijgt tips hoe je je baby als deze al wat ouder is veilig met een tablet of mobiel laat spelen.

✓ Allemaal tips om klachten te voorkomen.

Leuke bonussen:

Als je een weekend weg wil met je baby of als je op vakantie wil gaan:

Tips voor een lange autorit of als je gaat vliegen.

Een complete vakantielijst zodat je niets vergeet.

 Je ontvangt ook een complete lijst waarin de adviezen staan die je van je verloskundige krijgt, aangevuld met tips van jouw woonbioloog. Alles samengevoegd zodat je het bij elkaar hebt. Dit is een handige lijst om op te hangen.

Geen vaste volgorde

De videoserie heeft geen vaste volgorde. Je kan het onderwerp kiezen waar je het meest zin in hebt om op dat moment te bekijken.

Je krijgt in 1 x toegang tot alle video’s en alle lijsten.

Een heel jaar toegang.

Je kan een volledig jaar over deze videoserie beschikken. Je kan de video’s zo vaak terug kijken als je maar zou willen.

En om het makkelijk voor je te maken is er bij elke video een pdf die je kan downloaden met de belangrijkste tips van die video. 

Extra!

Tot slot ontvang je nog een hele leuke extra bonus over vermaanddagen.

Omdat het zo belangrijk is, en omdat het mijn missie is, is de prijs voor deze totale videoserie met alles erbij:
€ 44

Dus voor € 44, krijg je direct toegang tot:

✓ alle video’s en

✓ alle belangrijkste informatie op een rijtje,

✓ én direct toegang tot de bonussen.

✓ Je kan gelijk starten met de eerste video’s, de lijsten downloaden en ermee aan de slag gaan!

Veel succes!

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

Dit zijn video’s die je kan bekijken via je computer, laptop of tablet. Je ontvangt dus geen pakket thuis, maar je krijgt inloggegevens gemaild waarmee je je kan aanmelden en op deze manier de videoserie kan bekijken zo vaak je maar wil. Je kan ook met 1 druk op de knop de lijsten en de overzichten downloaden. Het wijst zich vanzelf, het is erg makkelijk. En als het niet lukt, is een mailtje naar mij voldoende. Dan help ik je.

Je hebt een laptop of tablet of computer of mobiel voor nodig waarmee je het internet op kan.

Je hebt ook een internet verbinding nodig.

Ja, tuurlijk! Het zijn handige tips waar je altijd wat mee kan. Helemaal wanneer je een baby hebt die niet lekker in z’n vel zit. Dan kan je de tips in deze video serie langs gaan om te kijken of iets bij zit wat het probleem zou kunnen zijn.

Het is wat betreft meetwaarden gebaseerd op wetenschappelijke informatie en informatie van organisaties wereldwijd die het belangrijk vinden om de aanstaande moeders en nieuwe moeders te informeren. De andere adviezen zijn gebaseerd op mijn kennis en ervaringen van heel veel babykamers doormeten waar eerst problemen waren. En het is gebaseerd op heel veel kennis vanuit de woonbiologie.