Boek Uitstraling

UITSTRALING

De onzichtbare gevaren in huis waardoor gezinnen vermoed zijn en blijven kwakkelen met de gezondheid

Dit boek móest ik schrijven!

Bij elk woononderzoek waar ik als woonbioloog aan het meten ben, hoor ik mijzelf een aantal standaard adviezen geven die de bewoners zelf kunnen uitvoeren.

Was een bed met bed motor een aantal jaren nog een uitzondering, nu komt het steeds vaker voor.

Een kinderkamer was een aantal jaren geleden een gezellige kamer met een bedje en wat speelgoed, nu zijn er allerlei apparaten aan toegevoegd die schadelijk kunnen zijn voor het kind.

Overal hoor ik mijzelf steeds weer dezelfde adviezen geven. Overal zijn de reacties van de mensen steevast hetzelfde: “Waarom hebben wij dit nooit geweten? Wat voor ellende hadden wij hiermee kunnen voorkomen?”

Steeds als ik twijfelde of dit boek waarde zou hebben, kwam ik vlak daarna bij een woning die zó slecht was en waar veel veranderd moest worden. De bewoners gaven daarna aan dat ze heel blij zouden zijn geweest met een makkelijk leesbaar boek hierover zodat ze problemen hadden kunnen voorkomen.

Omdat de adviezen in dit boek voor iedereen voordeel op kunnen leveren, is het boek makkelijk leesbaar gehouden, zonder al te diep op technische details of meetwaarden in te gaan.

Hetgeen je zelf kunt doen in de woning is in een 4 stappenplan in dit boek beschreven.

Maar laten we eerst eens onze eigen woning onder de loep nemen…….

Je kunt het eerste hoofdstuk gratis aanvragen om op die manier te beoordelen of het boek wat voor jou is.

Ja, ik meld mij aan voor nieuws en ik ontvang gratis het eerste hoofdstuk.
dit veld niet invullen s.v.p.

Hier was absoluut nood aan!

Ik ben in stukjes en brokjes je boek “Uit straling” aan het lezen. Ik vind het heel toegankelijk en uiterst eenvoudig toegelicht.

Het is een heel leerzaam boek

Het is een heel leerzaam boek,  waar je veel uit kan halen voor je gezondheid, heb het door gegeven en die vindt het ook heel interessant.

Reviews

Blog

Geloof jij daar in?

  Geloof jij daar in? “Nou, kom dan maar meten. Het wordt alleen maar erger en niet minder.” Dat was het bericht... read more

Treat yourself like a million dollar race horse

Treat yourself like a million dollar race horse. Deze zin bleef bij mij hangen toen ik ‘m hoorde tijdens een... read more

Door een gesprek met een opa over zijn kleinzoon die niet kon slapen.

Door een gesprek met een opa over zijn kleinzoon die niet kon slapen.  Op een donderdagavond moest ik mijn dochter... read more