Cursussen

De onderstaande cursussen zijn online cursussen. Na het aanmelden voor één van deze cursussen kan je direct inloggen door in de zwarte balk bovenaan de website te klikken op ‘Inloggen voor cursisten’. Hiermee ga je naar jouw eigen cursusomgeving. Daar staan de eerste lessen al voor je klaar. Je kan dan gelijk beginnen! De lessen worden in een paar  termijnen vrijgegeven. Elke maand ontvang je een deel.

Heb je vragen tijdens het volgen van de cursus, dan kan je die simpel stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Mail mij even op  innersmile@planet.nl of bel even via 06 538 38 007.

 • 0 out of 5

  Boek Uit straling

  Het boek UitStraling móest ik schrijven! Bij elk woononderzoek waar ik als woonbioloog aan het meten ben, hoor ik mijzelf een aantal standaard adviezen geven die de bewoners zelf kunnen uitvoeren. Was een bed met bed motor een aantal jaren nog een uitzondering, nu komt het steeds vaker voor. Een kinderkamer was een aantal jaren geleden een gezellige kamer met een bedje en wat speelgoed, nu zijn er allerlei apparaten aan toegevoegd die schadelijk kunnen zijn voor het kind. Overal hoor ik mijzelf steeds weer dezelfde adviezen geven. Overal zijn de reacties van de mensen steevast hetzelfde: “Waarom hebben wij dit nooit geweten? Wat voor ellende hadden wij hiermee kunnen voorkomen?”
  27.50
 • 5.00 out of 5

  Gratis cursus ontstoren op vakantie

  In deze korte cursus leer je wat je moet doen als je op vakantie bent en het blijkt dat je niet kan slapen vanwege vermoedelijke straling. Dit is een EHBS (Eerste Hulp Bij Straling). Voor wanneer je niets bij je hebt om te meten, of als je niet kan meten. Je leert hoe je tijdelijk op een primitieve manier kan ontstoren zodat je kan slapen.
  0.00
 • 0 out of 5

  Lecher-antenne 1

  Wat is een Lecher-antenne? Een Lecher-antenne is een handig meet-instrument dat in je binnenzak past, waarmee je mens en dier kan doormeten. Heel geschikt voor coaches en therapeuten en eigenlijk voor iedereen die op de een of andere manier met mensen of dieren werkt en behoefte heeft om verschillende situaties te kunnen meten.   De opleiding is opgedeeld in fases. Daarom ontvang je de complete cursus in 3 maanden tijd.
  395.00
 • 0 out of 5

  Lecher-antenne 2

  Lecher-antenne 2 is uitgebreider.

  Je leert welke mogelijkheden er zijn wat betreft meten, verschillende situaties van metingen, praktijk voorbeelden en hoe je voeding en allerlei producten kan uittesten.

  Ook leer je werken met testdozen met testbuisjes waarin bijvoorbeeld homeopathische verdunningen zitten of verschillende vitamine preparaten.

   

  De opleiding is opgedeeld in fases. Daarom ontvang je de complete cursus in 3 maanden tijd.

  550.00

Gratis intakegesprek?

Reviews