Cursussen

De onderstaande cursussen zijn online cursussen. Na het aanmelden voor één van deze cursussen kan je direct inloggen door in de zwarte balk bovenaan de website te klikken op ‘Inloggen voor cursisten’. Hiermee ga je naar jouw eigen cursusomgeving. Daar staan de eerste lessen al voor je klaar. Je kan dan gelijk beginnen! 

Heb je vragen tijdens het volgen van de cursus, dan kan je die simpel stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. Mail mij even op  innersmile@planet.nl of bel even via 06 538 38 007.

Gronden online cursus

Gronden

Voor iedereen is een goede gronding belangrijk. Maar voor gevoelige mensen is dit belangrijker omdat het voor hun het verschil uit kan maken in hun dagelijks leven.

Zorg er met de cursus gronden voor dat je beter in je vel zit, je fysiek en mentaal een stootje kan hebben en dat je beter bestand bent tegen situaties waar een hoger stralingsniveau is.

Een stralende baby online cursus

Een stralende baby

Een online videoserie voor de (aanstaande) ouders én het kind om de hele periode makkelijker en leuker te maken.

Om te kunnen genieten van je kindje en zelf ook uitgerust te zijn zodat je echt nog een tijdje op die roze wolk kan blijven zitten.

Online cursus lecher antenne

Meten met de lecher-antenne

Een cursus waarmee jij op een basis of gevorderden niveau leert meten met de lecher-antenne, zodat jij je kwaliteiten beter in kunt zetten en van nog grotere toegevoegde waarde kunt zijn voor jouw klanten.

De online cursus leren meten met de lecher-antenne is al beschikbaar vanaf € 395 excl. btw.

Gratis intakegesprek?

Reviews