Gronden

Gronden

Voor wie?

Voor iedereen is een goede gronding belangrijk. Maar voor gevoelige mensen is dit belangrijker omdat het voor hun het verschil uit kan maken in hun dagelijks leven.

Ook heeft het voor mensen die tegen een burn-out aan zitten zeker prioriteit om hier bewust aandacht aan te besteden. Als jij in een fase zit waarin je alleen maar aan het haasten bent en achter de feiten aan loopt, continue van het ene agendapunt naar het volgende gaat – privé of zakelijk – dat maakt niet uit, dan is jouw gronding waarschijnlijk ver te zoeken.

Eigenlijk zijn er steeds meer mensen die problemen hebben met hun gronding. Dat heeft o.a. met het hoge tempo te maken waarin we leven, veel stress en ook de hoeveelheid straling waar we nu continue mee te maken hebben.

Gronden online cursus

Waar merk je aan dat je geen goede gronding hebt?

Als je geen goede gronding hebt, dan gaat de energie hoog in het lichaam zitten. Je gaat kort en hoog ademhalen, het is niet goed mogelijk om in je lage stembereik te komen, dus je gaat met een hogere en gehaaste stem spreken, hebt geen overwicht meer op situaties.

Je raakt wat sneller uit balans, slechte concentratie, je kan opgaan in piekeren, wat zenuwachtig voelen, geen rust kunnen vinden, hoofdpijn hebben, gehaast zijn, beetje onzeker, moeite met in groepen zijn, moeite om te winkelen vanwege alle mensen om je heen en alle indrukken, moeite met spannende situaties. Kortom, je bent jezelf niet.


Een goede gronding zorgt ervoor dat

✓ je beter in je vel zit

✓ een stootje kan hebben (fysiek en mentaal)

✓ het gevoel dat je meer in je hele lichaam zit in plaats van alleen in je hoofd

✓ je beter bestand bent tegen situaties waar een hoger stralingsniveau is.

Het werd vaak aan mij gevraagd, hoe doe jij dat? En leer het ons eens.

Tijdens workshops met groepen waren de reacties altijd heel enthousiast. Ze wilden het ergens kunnen nalezen zodat ze het thuis konden herhalen en eigen maken.

Het voordeel van deze manier zoals ik het in deze video beschrijf is dat je – buiten een goede gronding – ook veel energetische rommel die niet bij jou thuis hoort op een makkelijke manier leert afvoeren. Het is eigenlijk 2 in 1. Vaak kan je zelf op deze manier energetische blokkades opruimen. Het vergt wat meer oefening, maar het is zeker mogelijk.

Je leert mijn korte, snelle methode die je

✓ overal

✓ altijd

✓ snel

✓ makkelijk

✓ en in elke situatie kan toepassen.

✓ leert het gevoel te herkennen als je gronding ontbreekt zo dat je het in no-time kan herstellen.

✓ en tot slot een mooie afsluiter waardoor je beschermt bent vanuit een natuurlijke methode en waarmee je je aura / energie-uitstraling verfraaid, steviger neerzet, en helende energie binnenin weet neer te leggen.

Allemaal met een simpele methode.

Juist de eenvoud van dingen maakt het sterk en zorgt dat er minder ruis op de lijn zit.

Gronden was altijd heel simpel. Het hoort bij elk levend wezen gewoon goed aanwezig te zijn!

Bij dieren zal je niet snel tegenkomen dat ze niet gegrond zijn. Als het wel zo is, dan is het door toedoen van de mens die zijn stress heeft overgebracht op het dier. Niet met opzet, maar het gebeurd gewoon omdat onze (huis)dieren ons willen helpen. Juist deze mensen kunnen zichzelf en hun dier helpen als ze weer goed in hun gronding komen.

Omdat het zo veel uitmaakt vind ik dat iedereen dit moet kunnen toepassen:

Daarom is de prijs voor deze video met bijbehorende pdf: € 9,99.

Het maakt het verschil hoe je op je omgeving reageert en hoe jouw omgeving op jou reageert.

Meld je aan, dan heb je direct toegang tot de video met bijbehorende pdf.

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

Dit is een video die je kan bekijken via je computer, laptop of tablet.

Je ontvangt dus geen pakket thuis, maar je krijgt inlog-gegevens gemaild waarmee je je kan aanmelden en op deze manier de video kan bekijken zo vaak je maar wil.

Je kan ook met 1 druk op de knop de lijsten en de overzichten downloaden.

Het wijst zich vanzelf, het is erg makkelijk.

En als het niet lukt, is een mailtje naar mij voldoende. Dan help ik je.

Je hebt een laptop of tablet of computer of mobiel voor nodig waarmee je het internet op kan.

Je hebt ook een internet verbinding nodig.

Nee, de video zelf duurt niet zo lang en de bijbehorende pdf’s zijn om je te helpen te realiseren waar je staat en waardoor jij niet gegrond bent of waardoor je zo snel uit je gronding wordt getrokken.

Door het zelf regelmatig te herhalen – te oefenen – wordt je er meester in om weer snel goed te aarden en weer beter in je vel te zitten.