InnerProtect

InnerProtect

De InnerProtect is een kleine hanger die je bij je kunt dragen om een ketting of touwtje om de hals of in je broekzak kunt stoppen.

Het is een verbeterde versie van de Protected buisjes. Deze waren een groot succes en hebben vele mensen geholpen die fysiek en energetisch even niet zo goed in hun vel zaten.

InnerProtect voor bescherming tegen straling, heling van energieveld bij burn-out en hoog sensitief

De Protected is per ongeluk ontstaan. Ik heb dit in eerste instatie gemaakt voor een meisje van 3 jaar die te gevoelig was voor sferen en indrukken op de peuterspeelzaal. Wanneer ze de buisjes bij zich droeg, was ze vrolijk, deed mee met de activiteiten, maar wanneer ze ze niet bij zich droeg, was ze huilerig, ging ze in een hoekje zitten en was ze ’s avonds onhandelbaar. Op een gegeven moment vroegen de leidsters naar de buisjes als ze deze niet bij zich had. ’s Nachts lagen ze naast haar bed en wanneer ze bang wakker werd, pakte ze zelf de buisjes beet en viel zo in slaap.

Daarna heb ik de buisjes aangepast voor een jongen van 10 die elke dag gepest werd. Ik bedacht dat ik iets aan zijn energieveld moest doen. Z’n uitstraling verstevigen. Betere gronding zodat hij steviger in z’n schoenen stond. Direct op de eerste dag dat hij ze bij zich had, werd hij niet gepest. Hij zorgde zelf er voor dat hij direct de buisjes in de broek voor de volgende dag deed zodat hij ze niet meer kon vergeten. Het mooie is dat hij ze op een gegeven moment niet meer nodig had. Hij had geleerd om zelf z’n energieveld ‘te lezen’. En afhankelijk van zijn toestand dat aan te passen.

Daarna zijn ze gebruikt door mensen die een slechte gronding hadden, overgevoelig voor sferen, indrukken, geluiden en geuren en helemaal overgevoelig voor straling. Het bleek dat alle personen die overgevoelig voor straling zijn ook een slechte gronding hadden.(zie ook: Gronden). Door vooral de straling van zendmasten raken mensen hun gronding kwijt en gaat de energie hoog in het lichaam zitten wat een heel onaangenaam opgefokt gevoel kan geven. Trillen en maar niet je rust kunnen vinden is een veel gehoorde klacht.
Zo gaandeweg is de Protected steeds aangepast.


InnerProtect hanger

Nu, na zo’n 15 jaar is de Protected veranderd in de InnerProtect. Ruim anderhalf jaar lang is er getest. Ik heb al mijn kennis en ervaring op het gebied van woonbiologie in combinatie met natuurgeneeskunde toegepast om een hanger te maken die mensen bij zich kunnen dragen waardoor ze zich beter gegrond voelen en minder bevattelijk en beïnvloedbaar voelen door omgevingsfactoren zoals straling, indrukken, sferen, situaties met anderen. Het effect is dat mensen die de hanger bij zich dragen zich beter gecentreerd voelen en zich beter en kalmer voelen in allerlei situaties.

Hoe werkt dat?

De hanger is een klein aluminium doosje met een dekseltje. Aan de binnenzijde zit informatie die via het NRG systeem door mij geprogrammeerd is. Dat is een soort radionica systeem. Doordat elke hanger een eigen specifiek nummer heeft, is er geen één hetzelfde. Hierdoor is het mogelijk om ze per stuk verschillend te informeren als ze voor een bepaald persoon een bepaald doel moeten dienen (zie ook de InnerProtect Personal).

Alles heeft een eigen frequentie, een eigen trilling. Ik heb als het ware een (natuur)apotheek aan frequenties verzameld die helpen om het energieveld te herstellen en te versterken en voor een mega goede gronding te zorgen.

Door herstel van het energieveld in combinatie met de goede gronding wordt er veel minder last ervaren van bijvoorbeeld straling of hoogsensitiviteit en zijn mensen meer gecentreerd.

De hanger verbetert het energieveld en de gronding. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de persoon zelf. Als deze persoon nauwelijks nog een energieveld heeft, zal dit niet ineens volledig herstellen. Maar het kan wel een verbetering geven en zo steeds wat meer resultaat opleveren.

De InnerProtect hanger is weer op voorraad! 

InnerProtect

Doorsnede ca. 3 cm
Basismateriaal hanger: aluminum.
Prijs: € 95,  Prijs is incl. btw.
Verzendkosten: € 2

InnerProtect Personal

Deze InnerProtect wordt extra geïnformeerd, bovenop de basis. Hierdoor wordt deze hanger voor jou persoonlijk.

Het is mogelijk dat je door bepaalde ontwikkelingen na enige tijd een update nodig hebt. Dit kan na een half jaar zijn, een jaar of nog langer. Dat is helemaal van jou afhankelijk.

Meestal merk je dat zelf, maar het kan ook zijn dat jouw therapeut jou erop wijst.

Het updaten kan op afstand. Doordat elke InnerProtect een eigen nummer heeft en de gegevens zijn gekoppeld aan de eigenaar, kan via het NRG systeem, een soort radionica systeem, de hanger op afstand geïnformeerd worden. Je hoeft hiervoor de hanger niet terug te sturen. Wel wordt een afspraak ingepland voor het tijdstip dat de update plaats vindt.

Prijs: € 130 incl. btw.

De InnerProtect Personal Updaten

Het is mogelijk om de InnerProtect te updaten wanneer je het idee hebt dat het niet meer voldoende z’n werk doet. Het kan na een half jaar, of een jaar of nog langer een keer nodig zijn.

Meestal voel je dat zelf heel goed aan.

Plaats je bestelling en er wordt een afspraak gemaakt om je InnerProtect te updaten.

Prijs: € 45, incl. btw.