Meten met de Lecher-antenne

Deze cursus gaat per 1 april 2022 off line. Maak nu nog gebruik van 25% korting.

 

Stel jij je weleens voor hoe het zou zijn als…

✓ je een goedlopende praktijk hebt?

✓ je met veel zelfvertrouwen iemand behandelt? 

✓ jouw klanten jouw producten kopen in plaats van soortgelijke producten van veel mindere kwaliteit?

✓ je een volle praktijk hebt? 

✓ je daardoor je “purpose” – je “destiny” uitoefend? 

✓ je hierdoor veel mensen blij en gezond maakt?

✓ anderen jouw praktijk aanbevelen?

✓ je betere prijzen kan rekenen waarbij jij je goed voelt omdat je het waard bent?

✓ je daardoor de keuze hebt voor wie je “vrijwillig-werk” doet?

✓ je over een lichaam kan scannen om achter de oorzaak van een probleem te komen?

de route: “Probeer dit maar..” over slaat en direct iets voorschrijft waar zeker goed op gereageerd gaat worden?

✓ je meet hoe de voortgang is van een klant en dit enorm motiverend werkt?

je met veel meer plezier en zelfvertrouwen in het centrum van je praktijk staat?

je minder tijd voor een diagnose zou hebben en daardoor je klant beter kunt helpen

Diep van binnen weet je dat je zóóóó veel meer zou kunnen betekenen voor een ander

Als het niet lukt ondanks je kennis en je opleidingen,  geeft dit stress en het beperkt je in je kwaliteiten en je mogelijkheden om anderen écht te helpen.

Mensen willen snel resultaat en dat verhoogt de druk.

Het liefste zou je de stress van je klant weg willen nemen. Je wilt snel tot de kern van het probleem komen. En eigenlijk wil je ook dat het product dat je adviseert aan je klanten, direct het juiste product is.

Lees verder hoe je dat kan oplossen en grote stappen kunt. Door de Lecher-antenne als aanvulling in je praktijk te gebruiken, kun je al je opgedane skills beter gebruiken en toepassen.


Het gebruik van de Lecher-antenne zorgt ervoor:

✓ dat je in minder tijd een goede diagnose kunt stellen

✓ dat je het best-werkende product voor het probleem van je klant kunt aanbevelen

✓ dat je sneller een tevreden klant hebt, voor wie je het probleem ook nog eens oplost

✓ dat je klanten daardoor mensen aan jou gaan doorverwijzen

✓ dat je een goedlopende praktijk krijgt

Je moet alleen weten hoe het werkt

Meten met een Lecher-antenne kun je leren. In de online cursus die ik je aanbied. Het is geen medische opleiding, maar een opleiding waarbij je een techniek leert toe te passen.

Dit kan je ook voor jezelf gebruiken, in een thuis situatie

Bijvoorbeeld als je je energie niveau wil meten, of wil meten welke supplementen je nodig hebt, of – en dit is heel handig voor hoogsensitieve personen: meet per dag hoe je energiehuishouding er voor staat en wat je nodig hebt. Of wat je juist niet moet eten of moet vermijden. Meet hoe jezelf reageert in een bepaalde ruimte of wat bepaalde producten voor invloed hebben zoals kristallen en edelstenen of kleuren, symbolen en nog veel meer.

Basis

Lecher-antenne 1

Leer aan de hand van stap voor stap demonstraties hoe je met de lecher-antenne kunt meten.

Na de cursus weet je hoe je de lecher-antenne kunt gebruiken voor een betere praktijk.

De investering voor de online cursus bedraagt

395*  € 296,25

Met online producten zoals deze cursus is er geen retour mogelijk omdat het om een digitaal product gaat.

Vervolg

Lecher-antenne 2

Bepaal de sterkte van de pijnpunten in het lichaam van je cliënt.

Leer hoe je de lecher-antenne kunt gebruiken voor het meten van voeding, supplementen, homeopathie en allerlei andere producten. 

Vind met behulp van de lecher-antenne het juiste product voor de klachten van jouw cliënt, mede doordat je producten leert te vergelijken.

Meet de vorderingen bij je cliënt na het gebruik van het door jou aanbevolen product.

De investering voor de online cursus bedraagt

550* Nu: € 412,50

Met online producten zoals deze cursus is er geen retour mogelijk omdat het om een digitaal product gaat.

Excellent

De totale Lecher-antenne cursus, met een aantal bonussen.

De basis en vervolgcursus van de lecher-antenne, zodat jij kunt gaan meten met een lecher-antenne en het beste resultaat voor je cliënt kunt bereiken.

BONUS: Het boek Uit Straling.

BONUS: “Gronden”.

De investering voor de online cursus bedraagt

945* Nu: € 708,75

 

Met online producten zoals deze cursus is er geen retour mogelijk omdat het om een digitaal product gaat.

*De bedragen zijn exclusief BTW.

De online cursus is te bekijken waar en wanneer je wilt. Je krijgt omdat deze cursus off-line gaat – tot 1 april 2022 toegang tot de cursus. Dus hoe eerder je je inschrijft, hoe langer je toegang hebt.

Voor het volgen van deze cursus heb je alleen een laptop of computer en internetverbinding nodig.

De lecher-antenne, het kompasje en het hoefijzermagneetje zijn niet bij de cursus inbegrepen. Om deze materialen aan te schaffen, kun je in de webwinkel kijken.

Over Astrid

Al vanaf dat ik heel klein was, wilde ik anderen helpen.

Ik weet het nog goed dat toen ik een jaar of 6 was, ik speciale “toverdrankjes” maakte voor mijn hond, als hij ziek was.

Die lieverd dronk het nog op ook. 😀

Later ben ik een natuurgeneeskundige praktijk begonnen naast mijn werk als woonbioloog.

Ik vond het zelf altijd moeilijk om een keuze te maken tussen de producten die er waren. Mijn klanten kochten in het begin ook niet de producten die ik adviseerde, maar haalden ergens anders de goedkoopste variant.

Dat product werkte dan niet goed en ze waren bij het volgende consult bijna niets of maar heel weinig opgeschoten.

Je bent geneigd om uit gewoonte een bepaald supplement of merk te adviseren. Misschien deed ik dat ook wel om dat ik niet alle informatie over een product uit mijn hoofd kende.

Dat moest veranderen.

Eerst zocht ik het in méér aandacht en tijd aan de klant besteden. Hierdoor liepen mijn consulten steeds verder uit. Ahh, stress! Mijn uiteindelijke uurtarief was veel te laag en ook dat voelde niet goed.

Toen ben ik met de Lecher-antenne gaan meten. Dit bleek veel beter te werken! Ik kon aantonen wat er nodig was en waarom.

Ik ben heel erg blij dat ik de cursus bij Astrid heb gevolgd. Ik weet zeker dat ik niet zo’n goed lopende praktijk had gehad als ik dat niet gedaan had. Zonder de Lecher-antenne had ik niet zulke mooie resultaten gehad.

Monique 't HofPraktijk Benji

Met de Lecher-antenne test je uit waar het beste op gereageerd gaat worden.
Vooral de techniek om heel snel allerlei verschillende testdozen uit te testen scheelt me zo veel tijd!
Succes verzekerd!

Simone

Het voordeel van de Lecher-antenne voor mijn praktijk is dat ik in korte tijd na het doormeten van een aantal meetwaarden veel informatie krijg over de vitaliteit van het dier. Ook kan ik met de Lecher-antenne voedingssupplementen uittesten en meten hoe orgaansystemen en de energiebalans hier positief of negatief op reageert en mijn behandelplan hierop aanpassen.

Irma GortDierenvisie

Het leren meten met de Lecher-antenne was een onvergetelijke ervaring en kan ik iedereen aanraden die meer verdieping wil of meer onderbouwing.

Els Driever

Mijn vrouw Marianne – gebruikt de Lecher-antenne in haar schoonheidssalon. Ik gebruik het voor EMV op te sporen en te harmoniseren en diverse lichamelijke metingen uit te voeren zoals allergie, voeding en gezondheid. We meten gewoon of iets goed is of juist niet. Dat geeft veel rust en kennis.

We raden het iedereen aan! Het is een gemis als je er niet mee kan werken!

Hennie Tuithof

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen.

Nee, ik maak het je zo makkelijk mogelijk. Na het aanmelden en betalen, ontvang je direct een mail met een link naar een video hoe je kan inloggen in het cursusprogramma en waar je op moet klikken. Het is heel eenvoudig, en helemaal met de video erbij waarin ik je vertel hoe je lessen kan openen, sluiten en nog eens bekijken. Echt heel makkelijk. En anders hebben we gewoon even contact.

Ja! Iedereen. Natuurlijk kan de één er sneller mee overweg dan een ander, maar iedereen, écht iedereen kan leren meten met de Lecher-antenne. Het is een fabeltje dat je er een “gave” of zo iets voor moet hebben.

Alle sheets mét alle bij behorende teksten kan je downloaden. Ook extra formulieren en materiaal kan je allemaal downloaden. Je kan dit bewaren in een speciale map op je computer, of uitprinten. Als je dit allemaal hebt uitgeprint dan heb je een flinke map vol waardevolle informatie.

Je hebt een computer of laptop nodig en een internet verbinding om de cursus te kunnen volgen. 

Ook heb je een Lecher-antenne nodig, een hoefijzermagneetje en een kompas. Dat zijn de belangrijkste dingen. De Lecher-antenne en het magneetje zijn in de shop te bestellen. Dit zit er niet standaard bij omdat er soms mensen zijn die al in het bezit zijn van een Lecher-antenne.

Ja! En als je regelmatig op verschillende personen gaat oefenen, dan meet je zelfs heel goed aan het einde van deze basis cursus.

Ja, geen probleem. Je kan maar zover helen als je kennis hebt. Je leert een meet-techniek toepassen. Hoe je dit gebruikt is aan jou. Na het volgen van de Lecher-antenne 1 kan je aangeven hoe iemand fysiek en mentaal in z’n vel zit. Maar als jij geen kennis hebt van homeopathie of andere natuurgeneesmiddelen, dan kan je nog niets voorschrijven. Maar geef je bijvoorbeeld ontspanningsmassages of heb je een schoonheidssalon, dan kan je zeker aantonen hoe het met iemand voor jouw massage gaat en wat het effect ervan daarna is op de persoon. Dus je leert niets over homeopathie, fythotherapie, anatomie of zo iets, maar je leert een hele waardevolle meettechniek.

Lecher-antenne 1 is de basis die héél belangrijk is. Daar moet je echt mee beginnen als je nog nooit een Lecher-antenne in je handen hebt gehad. Hier leer je de basis zodat je aan het eind van de cursus iemand grofweg kan doormeten hoe hij fysiek, mentaal en energetisch in z’n vel zit. Het uittesten van producten bijvoorbeeld komt uitgebreid bij Lecher-antenne 2 aan bod. Bij Lecher-antenne 2 ga je dus dieper op de materie in. Je leert razendsnel testen, over het lichaam scannen, op (huis)dieren meten en nog veel meer. Je wordt echt een allrounder met de Lecher-antenne! En je gaat ontdekken dat ALLES te meten is. Ik kan het niet helpen, ik ben er zelf zo enthousiast hierover! Na Lecher-antenne 1 heb je zicht op wat er allemaal mogelijk is. De cursus is gesplitst omdat er veel mensen zijn die het tweede deel weer willen volgen als een fresh-up.

Ja, tuurlijk! Veel mensen, vooral veel Hoog Sensitieve Personen vinden het een enorme uitkomst dat ze nu kunnen meten wat ze nodig hebben, of wat juist niet. Bij HSP’s kan het van dag tot dag verschillen en kunnen ze heftig reageren op dingen. Door het zelf te leren meten hebben ze zelf meer de controle erop. En wat heel belangrijk is gebleken: Vaak worden HSP’s steeds sensitiever waardoor het steeds moeilijker leefbaar wordt. Door te meten, kunnen ze objectief vaststellen hoe groot de (negatieve) reactie op iets is of dat het wel meevalt. Hierdoor kunnen ze de dingen beter inschalen en hiermee aan het werk gaan. Het geeft dus een welkome duidelijkheid. Ik moet wel vermelden dat het nooit ter vervanging is van medisch advies van de arts. Dit is heel logisch natuurlijk, maar dit zeg ik erbij om te voorkomen dat mensen zonder medische kennis de adviezen van de arts in de wind slaan.

Helemaal niets! Als je ze maar kan helpen dan maakt het jouw klant echt niet uit dat iets er apart uit ziet. Daarbij komt dat als je kan uitleggen waarom je iets meet en wat je meet, vinden de meeste klanten het enorm interessant. Ze krijgen hierdoor ook meer vertrouwen in jou. En als jij overtuigd bent in je meting en hetgeen je voor ze kan betekenen heb je een trouwe klant erbij. Op deze manier door goed te presteren en waarde te leveren bouw je een stabiele praktijk op.

Heb je even? Heel veel! Een wichelroede is vooral een mentale meting en kan met takjes, ijzerdraadjes of ander metaaldraad worden uitgevoerd. Bij de Lecher-antenne maak je gebruik van een Lecher-leiding waarop een schuifje zit met een draadje erin. Door het schuifje te verplaatsen stel je steeds een andere frequentie in. Dan is het ook nog eens mogelijk om verschillende polariteiten te meten. Dit alles samen, de instelwaarde, de verhouding tussen de verschillende polariteiten, het aantal slagen van de meting en de soort meting bepalen uiteindelijk wat het antwoord is. Dit was een bijzonder korte en niet volledige omschrijving, maar het geeft aan dat er veel mogelijk is als je kan meten met de Lecher-antenne.

Ja dat kan. Stuur mij een mailtje dan overleggen we even wanneer je wilt beginnen. Ik vraag je dan wel om binnen een half jaar te starten.

Heb je een andere vraag: stuur mij dan even een mail.