Wat kan ik verwachten van het ontstoren?

De mogelijkheden voor mij om de woning te verbeteren zijn naast het geven van adviezen, het plaatsen van een InnerConnect en vooral het ontstoren via het NRG system, een soort radioinca systeem.
De InnerConnect is een nieuwe vinding (2020) waarmee ontstoord wordt, maar dat tegelijkertijd dient als resonator om contact met de energie van de woning te maken voor het NRG systeem.
Als in de woning een breukresonantie wordt gemeten, is dit heel goed te ontstoren hiermee. Deze wil ik altijd apart ontstoren vanwege de sterke invloed die een breukresonantie kan hebben.

Het NRG system wordt het meeste toegepast omdat we hier veel meer mee kunnen.
Het is het makkelijkste te omschrijven als een afstandsbehandelings-systeem voor de woning gebaseerd op de radionika.
De woning wordt via dit systeem dagelijks onderhouden via een basisprogramma en minstens eens in de week vind er een handmatige meting plaats waarbij de corrigeringen direct worden ingezet. Dus een wekelijks onderhoud.
Dit is nodig omdat er continue beweging is in het stralingsniveau, het weer en de kosmische stralig dat ook van invloed is op de natuurlijke energieën en zeker als er speciale dagen zijn zoals feestdagen, events en momenten dat er heel veel communicatie is.

Wil je meer hierover lezen, lees dan de Blog: Home is where the heart is.

Het ontstoren met een InnerConnect is een directe ontstoring. Het effect is meestal direct merkbaar, afhankelijk van de persoon en de situatie. Ontstoren met het NRG system heeft wat langer tijd nodig maar het voordeel is dat de ontstoring continue wordt aangepast. Je kan het merken bijvoorbeeld doordat je beter slaapt, of door meer uitgerust te zijn, makkelijker opstaan ’s morgens zonder pijnlijke spieren en gewrichten en op de langere duur merk je het meestal aan het feit dat de kleine klachten verdwenen zijn. Er zijn mensen die direct verschil merken, en mensen die nog helemaal niets merken. Deze mensen zijn vaak onder behandeling van een arts die de geopathie heeft gemeten. Dus dat er een stralingsbelasting meetbaar is op de persoon. Vaak uit zich dat in een therapieresistentie en hebben de mensen al vele artsen en therapeuten afgelopen. Maar omdat iedere nacht een te hoge stralingsbelasting aanwezig is kan het lichaam niet vooruit. Dan moet eerst de geopathie (stralingsbelasting) worden opgeheven, waarna de behandelend arts of therapeut verder kan met de meting. Daarna kan de persoon vaak wel reageren op een toegepaste therapie en merken ze wel dat het beter gaat. Soms zijn de wijzers van de klok te ver gezakt om uit zichzelf weer terug te komen en daarom is het fijn als er op deze manier samengewerkt kan worden. Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier over werkwijze en prijzen.

EHR

Een energetische huisreiniging wordt meestal gelijktijdig toegepast bij een ontstoring. Soms is de energetische afdruk van vorige bewoners en gebeurtenissen die hebben plaats gevonden in huis heel bepalend voor de sfeer in huis. Maar ook voor de manier waarop de bewoners zich in huis voelen en hoe ze reageren. Meestal voelt het na een EHR minder kil aan in huis en komt er meer rust in huis.

Informatie aanvragen

Wil je meer weten, zoals prijzen, duur van het onderzoek en meer over de methoden?

Wanneer ontstoren?

Als uit een meting blijkt dat er te veel straling is van buitenaf. Wanneer het van binnenshuis komt, doordat je zelf apparatuur hebt dat straalt, dan kan je er zelf wat aan doen. Daar geef ik je adviezen over. Maar wanneer het gaat over breukresonanties, wateraders en resonanties van zendmasten, dan is een woning of stal ontstoren een heel goed plan! Het begint met een woning neutraal maken wat betreft straling en later kijken we wat we kunnen toevoegen om er een positieve plek van te maken. Ik geef je adviezen hiervoor. Een ontstoring kan uitgevoerd worden met Biopolers, een systeem dat in de woning wordt aangebracht of met het Oiko-NRG system. Dit laatste is een systeem waarvan de methode is gebaseerd op de radionika techniek. De woning wordt hiermee op afstand onderhouden. Deze laatste methode wordt het meeste toegepast. Een ontstoring moet onderhouden worden omdat er straling bij kan komen, en er kan wat veranderen aan de situatie. Als er bijvoorbeeld bepaalde festiviteiten zijn, zoals koningsdag, dan is er extra straling doordat er extra mobiele zendmasten geplaatst worden en er is extra beveiliging. Hierdoor moet de ontstoring weer aangepast worden en dat kan met het NRG system. Na afloop van een woningonderzoek, leg ik uitgebreid uit wat er gemeten is en welk systeem het best toegepast kan worden. In overleg bepalen we wat je zelf kan uitvoeren en wat er ontstoord moet worden.

Wil je je eerst er meer in verdiepen en de eerste stappen zelf nemen?

Begin dan vandaag nog met “De 5 belangrijkste eerste stappen om je woning stralingsvrij te maken” Of bestel het boek Uit straling. Download het eerste hoofdstuk gratis.

Download 5 stappenLees eerste hoofdstuk