Innersmile Woonbiologie voor een stralende toekomst

Mijn naam is Astrid Tax Ik ben ondernemer, woonbioloog, natuurliefhebster, auteur en kunstenares. Als woonbioloog geef ik informatie over straling zorg dat een woning een heerlijke, gezonde plek is met een goede “vibe”. Het boek Uit straling gaat over hoe je zelf dit kan creëren. Belangrijk is vooral de straling die mensen zelf in huis brengen. Dat kan een hoofdreden zijn waardoor mensen zich moe voelen, slecht slapen en maar niet beter worden.  Het boek staat vol met tips hierover wat je zelf kan toepassen in huis.

Astrid Tax, woonbioloog

Vanaf mijn 17e ben ik met de woonbiologie bezig doordat mijn vader woonbioloog was. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in binnen – en buitenland. In de traditie van mijn familie heb ik veel opleidingen in de natuurgeneeskunde en een medische basisopleiding gedaan. Toch ben ik vooral werkzaam als woonbioloog. Hier komen uiteindelijk alle kennis en ervaring bij elkaar en maak daarbij gebruik van een getraind hoger bewustzijn. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam in de woonbiologie en nog steeds vind ik het geweldig om woningen door te meten en te onderzoeken wat er aan de hand is en waar de oplossing ligt. Op deze manier kan ik veel betekenen voor mens en dier.  Het lesgeven om anderen te leren werken met de Lecher-antenne als coach, arts of therapeut en hoe je dit kan toepassen in elk soort praktijk doe ik ook heel graag. Vooral als ik merk dat mensen met de Lecher-antenne grote stappen maken in hun eigen praktijk is dat mooi om te zien.

Waarom de naam Innersmile?
Ik heb de overtuiging dat wanneer alles in je directe omgeving klopt, wanneer alles goed verloopt – zoals gezondheid van jou en je gezin – er is harmonie in huis – je voelt je goed, je trekt de goede dingen aan, – dan heb je een innersmile.

Je straalt dit uit, het heeft een positief effect op je omgeving en dat resoneert weer terug naar jou.
Daarom vind ik niet alleen de woning belangrijk, maar ook de mensen en dieren die daarin verblijven.

Ik ben er trots op dat we in al die jaren een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Als klanten gaan verhuizen meten worden we eerst gevraagd om het nieuwe huis door te meten om problemen voor te zijn en omdat ze gewend zijn aan de goede sfeer. Of als de – inmiddels volwassen – kinderen het huis uit gaan, zorgen wij dat hun eerste woning in orde is.