Marianne en Hennie Tuithof

Marianne en Hennie Tuithof


Wij denken beide met veel plezier terug aan de cursussen die met passie werden gegeven. Daarnaast waren ze goed te volgen en ben je geduldig met de uitleg en oefenen.
Het moeilijke is toch wel om je over te geven dat het werkt, je wilt wat voelen, maar het gebeurd gewoon, zonder het technisch echt te snappen. Daarnaast vraagt het wel veel oefenen en is het soms lastig over te brengen naar anderen hoe het precies werkt. We zeggen dan, ervaar het en dan zie je dat het werkt.
Mijn vrouw gebruikt het in haar schoonheidssalon, ik gebruikt het voor EMV op te sporen en te harmoniseren en diversen lichamelijke metingen. Dit kan bestaan uit Allergie, voedsel, gezondheid, enz.
De lecherantenne heeft onze wereld verreikt. Producten zijn ze nu juist goed of is het een verkoop plaatje is bij ons niet meer de vraag, we meten het gewoon en dat geeft veel rust en kennis.
Het opvallende van de Antenne is dat het zo simpel is en we zouden het iedereen willen aanraden. Het is een gemis als je er niet mee kan werken!

Marianne en Hennie Tuithof