Monique ’t Hof

Monique 't Hof

Praktijk Benji


Ik ben heel erg blij dat ik de cursus bij Astrid heb gevolgd. Ik weet zeker dat ik niet zo’n goed lopende praktijk had gehad als ik dat niet gedaan had. Ik werk met heel veel plezier en de klanten zijn erg tevreden over de resultaten dus dat zegt genoeg.

Zonder de lecher antenne had ik niet zulke mooie resultaten gehad bij het behandelen van mijn patiënten. Ik krijg vaak mensen die al overal geweest zijn en dan haal ik toch vaak de oorzaak van het probleem eruit en kan ik daar mee aan de slag.

Ik gebruik de lecher antenne in mijn praktijk dus eigenlijk elke dag maar ook privé gebruik ik de lecher antenne.

Het direct ermee werken na de lessen ging eigenlijk wel heel vlot.

De uitleg was erg duidelijk.

Ik werk met een standaard lijst. Heb verschillende meetlijsten gemaakt:  1 voor mens, 1 voor hond en kat en 1 voor paard. Deze lijst meet ik standaard helemaal door op de persoon of het dier.

Hierin meet ik in ieder geval alle organen maar ook ziektes etc. Zo kan ik een duidelijk beeld krijgen wat er in het lichaam niet helemaal in orde is. 9 van de 10 keer heb ik aan die lijst dus al voldoende om verder te gaan. En als ik niet voldoende heb dan pak ik mijn boek met alle frequenties en ga ik zoeken waar ik denk dat de oorzaak zit.

Ik raad zeker jouw lessen aan. Ik ben heel erg blij dat ik bij jouw de cursus heb gevolgd.