Of je nu alleen woont of met je gezin, een woononderzoek heeft voor iedereen zin. Er zijn zoveel mensen die vermoeid zijn, tegen een burn-out aan zitten of zich gewoon niet lekker voelen. Ze hebben niet het idee dat alleen het werk de oorzaak is, maar dat er iets anders een rol speelt. Vaak is het een combinatie van een aantal factoren. Als je thuis ook belast wordt door apparatuur, zendmasten of ander soort (natuurlijke) straling om je heen, kost het je constant energie i.p.v. dat je energie opdoet als je gaat slapen. Dit kan enorme gevolgen hebben voor de gezondheid, vitaliteit en concentratie als dit te lang duurt.

Woononderzoek

Wil je vanwege gezondheidsredenen een onderzoek laten doen of omdat je je op een bepaalde plek in huis niet prettig voelt, slecht slaapt of erg vermoeid bent? kijk naar de video.

Een woononderzoek bestaat uit een aantal soorten metingen.
O.a. de invloed van zendmasten in de directe omgeving wordt gemeten, de invloed van apparatuur in huis, invloed van elektrische snoeren e.d. rondom de slaapplaatsen, of de leidingen in de muren.

Het belangrijkste onderzoek is het woononderzoek met de Lecher-antenne.
Hiermee kan in kaart worden gebracht waar resonanties lopen van de verschillende soorten zenders, natuurlijke soorten straling zoals wateraders en breukresonanties en welke ruimtes een negatieve invloed kunnen hebben op het gevoel in huis of op de gezondheid van de bewoners.

Het resultaat van het woononderzoek wordt hierna besproken en uitgelegd wat voor stappen u als bewoner zelf kan nemen – indien mogelijk – om de woning stralingsvrij te maken en wat ik voor u kan betekenen als woonbioloog.

Omdat er tegenwoordig in elke woning straling te meten is, is het een feit dat elke woning in meer of mindere mate belast is en te verbeteren valt.
Overal is natuurlijke straling aanwezig, overal is er voldoende bereik door de verschillende providers gecreëerd om onze mobiele telefoons te gebruiken, het hele land is overdekt met C2000 voor de hulpdiensten en radar voor defensie.

Overal is daarom straling, maar het gaat erom in wat voor sterkte het aanwezig is en of het een belasting kan vormen voor de bewoners. Dit komt met een woononderzoek aan bod.
Het kan zijn dat een woning voorheen goed voelde, maar dat het nu niet meer goed aanvoelt en dat er spanning of een onprettig gevoel wordt ervaren of dat er niet meer goed geslapen wordt. Dat is mogelijk omdat het stralingsniveau in een vrij korte tijd enorm is toegenomen.

Vraag meer informatie aan over prijzen, duur van het onderzoek en wat je precies kan verwachten. Klik op onderstaande button en ik stuur je vrijblijvend de verschillende mogelijkheden, prijzen en wat je kan verwachten als ik bij je langs kom om te meten of vraag een gesprek aan waarin we kunnen overleggen of dit iets voor jou is.

Wil je eerst zelf wat meer lezen over hoe er ontstoord wordt? Lees het in het blogartikel ‘Home is where the heart is’. of: Geloof je daar in? 

 

Maak een afspraak

Lecher-antenne

Buiten de “normale” meetapparatuur meet ik vooral met de Lecher-antenne. Deze is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider. Het bestaat uit een kunststofplaatje met een Lechertransmissieleiding voorzien van een maatverdeling waarop met behulp van een schuifje met een kortsluit-draad de diverse frequenties kunnen worden ingesteld. De combinatie apparatuur en Lecher-antenne is uniek! Een Lecher-antenne lijkt op een wichelroede, maar dat is het niet! Door het instellen van allerlei frequenties is het mogelijk om heel veel informatie over een woning te krijgen.

– Waar de woning specifiek door wordt belast,
– wat de gevolgen kunnen zijn,
– wat de positieve en negatieve plekken zijn in de woning,
– wat je kan doen om dit te veranderen zodat je een goed huis krijgt waar je je goed voelt en wat geen negatieve invloed op de gezondheid heeft.

Als woonbioloog ontstoor ik ook paardenstallen. Paarden zijn heel gevoelig, reageren snel als er iets niet klopt en daarom is er veel winst te behalen bij het ontstoren van een stal.

Neem contact op

Ontstoren: de noodzaak om een gezonde woning te hebben is groter dan ooit!

Denk eens logisch na…. en dan snap je zelf ook wel dat hoog frequent velden of ander soort straling van zendmasten op z’n minst niet neutraal zijn voor het lichaam. Zorg ervoor dat jouw woning in orde is. Dus dat je ’s avonds en s’ nachts als je thuis bent in een goede omgeving bent zodat je lichaam zich kan herstellen. Als de woning in orde is, dan kan je meer incasseren als je overdag op je werk of ergens anders in een stralingsbelaste omgeving bent. Bijna elke werkplek is een zwaar belaste stralingsomgeving.

Lees verder over ontstoren

Checklist geopathie/stralingsbelasting:

 • Moeilijk in slaap komen.
 • Heel vaak wakker worden Veel dromen/nachtmerries.
 • Veel transpireren Wakker worden tussen 4 en 5 uur ’s morgens wakker worden met hoofdpijn.
 • Wakker worden met rugpijn/spierpijn of pijnlijke gewrichten.
 • Kleine klachten die steeds terug komen.
 • Heel moe Therapie resistentie.
 • Niet goed voelen in huis.
 • Veel geïrriteerdheid in het gezin.
 • Therapie resistent. (Niets helpt, steeds weer dezelfde klachten).
 • Onrustige benen. (Benen niet stil kunnen houden in bed of op bepaalde plekken).
 • Een trilling voelen van binnen uit, alsof er elektriciteit door de zenuwbanen lopen.

Bij dieren uit dit zich vaak in:

 • Onrustig met de mand of deken slepen en ergens anders willen liggen.
 • De stal niet in willen of er steeds heel hard uit rennen.
 • Huid/vachtproblemen heel veel drinken slepen van de benen, veel beenproblemen.
 • Rugproblemen.
 • Stofwisselingsproblemen

Reviews

Boek

Begin dan vandaag nog met “De 5 belangrijkste eerste stappen om je woning stralingsvrij te maken” Of bestel het boek Uit straling. Download het eerste hoofdstuk gratis.

Download 5 stappenLees eerste hoofdstuk